Це печиво – справжнє задоволення для зимових чаювання. Лимон, що входить до складу тіста, збагачує його неповторним ароматом. Під час його приготування кухня наповнюється теплими ароматами, створюючи затишок і змушуючи мріяти про теплий плед, сімейні фільми і приємне проведення часу в колі близьких.
Це печиво подаю не лише до чаю, а й готую до нього вишневий глінтвейн чи какао на молоці.
Любителям лимона раджу випробувати цей рецепт. Якщо ж віддаєте перевагу менш насиченим смакам, зменшіть кількість лимонного соку і цедри.


Процес приготування наступний:
Збийте куряче яйце із цукром до однорідності.

Додайте олію без запаху.

Влийте лимонний сік – його можна вичавити зі свіжих лимонів або використовувати концентрат.

Додайте натерту на тертці цедру лимона і ретельно перемішайте все віночком.
Просійте муку|борошно|, додайте|добавляйте| розпушувач і вмішайте в тісто.
Спочатку замісіть тісто віночком, потім домішайте руками до формування пружної, але не липкої грудки.

Відщипніть невеликий шматок тіста, сформуйте кульку, обваляйте її в борошні.

Викладіть на лист, застелений пергаментом.


Випікайте в попередньо розігрітій до 180 градусів духовці 20 хвилин|мінути| до золотистої скоринки.

Сподіваюся, вам сподобається рецепт! Не забудьте поставити лайк під статтею, якщо це так.

Печиво виходить рум’яним, з тріщинами на поверхні, всередині воно м’яке і розсипчасте, що буквально тане в роті.